Uusi opiskelija: tervetuloa Kajaaniin!

Oletko hakenut opiskelemaan Kajaanin ammattikorkeakouluun (KAMK) ja etsit asuntoa Kajaanista? Tarjoamme sopuhintaisia opiskelija-asuntoja eri puolilla Kajaania, joista kävelet tai pyöräilet KAMKin kampukselle jopa viidessä minuutissa!

Suosittelemme jättämään mahdollisimman ajoissa, jolloin hakemuksesi käsittely sujuu joutuisasti ja saat mahdollisen tarjouksen nopeasti. Tässä artikkelissa on muutamia asioita, joita kannattaa painaa mieleen asuntoa hakiessa.

Korkeakoulujen kevään toisen yhteishaun tuloksia julkaistaan toukokuun lopusta alkaen ja viimeisimmät tulokset heinäkuun alkupuolella. Tulosten julkistamisen yhteydessä hakemusten määrä kasvaa paljon, joten suosittelemme olemaan nopea hakemuksen kanssa!

Asuntoja on eniten tarjolla keväällä ja aivan alkukesästä. Suosituimpien alueiden asunnot täyttyvät nopeasti, joten kannattaa hyväksyä asuntotarjous heti. Näiltä alueilta on haastavampaa saada asuntoa elo-syyskuussa. Mikäli haluat jatkaa hakemista muilta alueilta, voit mainita siitä meille.

Voit hakea asuntoa yhdessä myös kaverisi kanssa! Huomioithan, että molempien hakijoiden tulee olla opiskelijoita. Voitte hakea yhdessä solu- tai perheasuntoa. Avopareilta riittää, että toinen on opiskelija.

Missä päin Kajaania opiskelija-asunnot sijaitsevat?

Opiskelija-asuntoja löytyy sekä KAMKin kampukselta, että 5-10 minuutin pyöräilymatkan päässä kampukselta. Kurkkaa alta kohteet ja tutustu tarkemmin klikkaamalla kohteen nimeä!

Ketunpolku 5. Nämä asunnot sijaitsevat suoraan KAMKin kampuksella. Näissä asunnoissa asuu pääsääntöisesti ulkomaalaisia vaihto- ja tutkinto-opiskelijoita

Asemakatu 2:n asunnot ovat lähellä Kajaanin matkakeskusta ja 1,5 kilometrin etäisyydellä KAMKilta.

Sekä Oravantie 1 & 3, että Lohtajankatu 3, 5 & 7 asunnot sijaitsevat 1,5 km etäisyydellä KAMKilta.

Timperintie 1a:n asunnot sijaitsevat Variskankaalla, josta matkaa kertyy 3 km kampukselle. Matka taittuu pyörällä alle 10 minuutissa.

Kaikukatu 8 & 10 asunnot sijaitsevat Lohtajan asuinalueella n. 3 km päässä KAMKilta.

Lisäksi asuntoja on KAKSin sairaala-alueella Sotkamontie 11:ssa. Näistä pääset KAMKille parissa minuutissa pyöräillen.