Vastuullisuus

Kajaanin Pietarissa olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintatapaan ja sitoutuneeseen työskentelyyn. Tämä tarkoittaa mm. sitä, että oma kiinteistönhuoltomme varmistaa, että ihmisten on hyvä asua kodeissaan, vikatilanteet hoidetaan nopeasti ja esimerkiksi kodinkoneet toimivat moitteettomasti. Kiinteistöhuollon ammattilaiset huolehtivat asuntojen näytöistä, tarkastuksista ja ennakoivista huoltotoimenpiteistä. Omien ammattilaisten lisäksi meillä on kattava kumppaniverkosto, jonka kanssa huolehdimme korjaus- ja rakennushankkeista. Toimimme vastuullisesti ja läpinäkyvästi kehittäen omistaja-arvoamme strategian mukaisesti. Olemme sitoutuneet omassa toiminnassamme ja kumppaniyhteistyössä harmaan talouden torjuntaan ja hyvään hallintotapaan. Kilpailutamme hankkeet Hankintalain mukaisesti.

Asukkaat vaikuttavat vuokransa suuruuteen myös omilla toimillaan. Lämmityskuluissa voidaan säästää välttämällä ylilämpöä ja turhan vedenkulutuksen välttäminen tuo myös säästöä vuokriin. Seuraamme asumiseen liittyviä kulutustietoja ja reagoimme mahdollisiin poikkeamiin korjaavin toimenpitein. Mahdolliset vikailmoitukset hoituvat helposti sähköisen huoltokirjan Tampuurin kautta; sähköisesti kirjattu vikailmoitus tavoittaa huoltomiehen heti. Rohkaisemme työntekijöitä kokeilemaan myös muita energiatehokkuutta parantavia ratkaisuja.

Olemme panostaneet sähköiseen viestintään ja moni käytännön asia hoituu verkkosivuilla tai sähköpostin välityksellä. Meiltä saa myös asiantuntevaa henkilökohtaista palvelua puhelimitse ja toimistolla. Asukastyytyväisyys on ollut asiakastyytyväisyysmittauksissa korkealla tasolla ja asukkaamme arvostavat asumisen palveluja. Yhteistyössä sosiaalitoimen kanssa selvitämme ja ennaltaehkäisemme asumiseen liittyviä ongelmia, kuten vuokranmaksun viivästymisiä, järjestyshäiriötä tai asunnon puutteellista hoitoa. Meiltä saa palvelua myös englannin kielellä.

Vastuullisuus on meille arjen tekoja, joiden tavoitteena on tyytyväiset asukkaat, hyvinvoiva ja osaava työyhteisö, vastuullinen ja läpinäkyvä toimintatapa.