Uudistamme brändiämme

Uudistamme brändiämme yhteistyössä Mainostoimisto Mainoslähteen kanssa. Uudistuksen tavoitteena on paremmin kertoa Kiinteistö Oy Kajaanin Pietarista yhtiönä ja sen toiminnasta. Samalla haluamme parantaa vuokrattavana olevien asuntojen näkyvyyttä ja toimia helppona yhteydenottokanavana asunnonhaun yhteydessä, olitpa jo Kajaanin Pietarin asiakas tai Kajaanista asuntoa hakeva, uusi asiakas.

Uudistus on yksi osa tulevaa yhtiön strategiatyötä. Yhtiön hallitus, yhteistyössä yhtiön vastavalitun toimitusjohtajan ja yhtiön henkilöstön kanssa, aloittavat yhtiön strategiatyön omistajan asettamien pitkän ajan tavoitteiden mukaisesti. Yhtiön toimialana on tuottaa kohtuuhintaisia asumisen palveluja ja vuokra-asuntoja Kajaanissa asuville ja Kajaaniin muuttoa suunnitteleville uusille asiakkaille.

Toivomme, että uudistuksen kautta löydätte paremmin tietoa yhtiöstä ja sen tuottamista palveluista sekä tavoitatte useamman yhteydenottokanavan kautta kiinteistönhoidon ja asumispalvelujen yhteyshenkilöt. Voitte asioida sähköisesti ja / tai käymällä toimipisteessämme, osoitteessa Linnankatu 18, Kajaani (2. kerros).