Teppana – Kuurna – Nakertaja

Asukastoimikunta pyrkii kehittämään asukkaiden ja Kiinteistö Oy Kajaanin Pietarin välistä tiedona ja järjestämään erilaisia tapahtumia / toimintaa asukkaiden kesken.

  • Asukastoimikunta on suunnitellut alueen asukkaille uimalipuista tai vaihtoehtoisesti kuntosalikäynneistä pientä korvausta lipunhinnasta. Kun asia tarkentuu miten se käytännössä toteutetaan, asiaan palataan syksyllä josta tiedotetaan asukkaille ilmoitamalla eri tiedotteella.
  • Asukastoimikunta on myös päättänyt vastata asukaskyselyyn ja järjestää päivä Ärjässä Koutalaivalla risteilyn, josta myös tiedotetaan perinreisesti roskakatoksiin jaetavilla tiedotteilla.
  • Asukastoimikunta tarjoaa jo perinteiseksi muodostuneen pikkujoulun jossa jaetaan alueen asukkaille aterialipukkeita, kunhan saadaan tarjoukset mistä ostetaan lipukkeet. Tästä myös imoitetaan kun asia on ajankohtainen, vuoden loppupuolella.
  • Asukastoimikunta ottaa mielellään ehdotuksia vastaan joko tominnasta kuin myös vuokralaisten muista huolista. Oikein hyvää kevättä ja kaikkea hyvää toivottaa asukastoimikunta.

 

Kerhohuone

Rekitie 3
87250, Kajaani


Jäsenet 2023

Tuula Väyrynen Puheenjohtaja / Taloudenhoitaja, Puh. 040 561 9935
Sirpa Laitinen Varapuheenjohtaja
Tiina Sumiloff Sihteeri
Virve Väyrynen