Kättö

Sijainti Kätön kaupunginosa sijaitsee n. 3 km Kajaanin keskustasta Ouluun päin hyvien liikenneyhteyksien päässä. Palvelut Kauppa, koulu, sivukirjasto ja päiväkoti ovat n. 1,0 km:n päässä kohteista. Tästä alueen asukastoimikunnan omille sivuille.

Kuurna

Sijainti Kuurnan kaupunginosa sijaitsee n. 2 km Kajaanin keskustasta Ouluun päin. Palvelut Kauppa, sivukirjasto, koulu ja päiväkoti ovat kävelyetäisyydellä. Lähistöltä löytyy myös Kongressi- ja kulttuurikeskus Kaukametsä. Tästä alueen asukastoimikunnan omille sivuille.

Variskangas

Sijainti Variskankaan kaupunginosa sijaitsee n. 2 km Kajaanin keskustasta. Palvelut Alueella on lähikauppa, koulu ja päiväkoti. Tästä alueen asukastoimikunnan omille sivuille.

Lehtikangas

Sijainti Lehtikankaan kaupunginosa sijaitsee n. 1,5 km Kajaanin keskustasta Sotkamoon päin. Palvelut Kauppa, koulu, päiväkoti, terveydenhoito- palvelut ovat kaikki lähistöllä. Tästä alueen asukastoimikunnan omille sivuille.

Soidinsuo

Sijainti Soidinsuon kaupunginosa sijaitsee n. 3 km Kajaanin keskustasta Sotkamoon päin. Liikenneyhteydet keskustaan ovat hyvät. Palvelut Kauppa, koulu, sivukirjasto, terveysasema, apteekki ja päiväkoti ovat läheisyydessä. Myös koirapuisto sekä laaja puistoalue, jossa hyvät mahdollisuudet ulkoiluun löytyy alueelta. Tästä alueen asukastoimikunnan omille sivuille.

Kylmä

Sijainti Kylmän kaupunginosa sijaitsee n. 4 km Kajaanin keskustasta Sotkamoon päin hyvien liikenneyhteyksien päässä. Palvelut Kauppa, koulu, sivukirjasto, terveysasema, apteekki ja päiväkoti ovat lähistöllä. Tästä alueen asukastoimikunnan omille sivuille.

Laajankangas

Sijainti Laajankankaan kaupunginosa sijaitsee n. 3 km Kajaanin keskustasta Sotkamoon päin. Liikenneyhteydet keskustaan ovat hyvät. Palvelut Kauppa, koulu, sivukirjasto, terveysasema, apteekki ja päiväkoti ovat läheisyydessä. Alueella on myös koirapuisto sekä laaja puistoalue, jossa hyvät mahdollisuudet ulkoiluun. Tästä alueen asukastoimikunnan omille sivuille.

Palokangas

Sijainti Palokankaan kaupunginosa sijaitsee n. 1,5 km Kajaanin keskustasta Sotkamoon päin. Ketunpolun asunnot sijaitsevat Kajaanin Ammattikorkeakoulun kampusalueella. Sotkamontie 11 asunnot ovat Kainuun keskussairaalan alueella. Palvelut Kauppa, koulu ja päiväkoti lähistöllä, Vimpelin urheilukeskus aivan vieressä. Tästä alueen asukastoimikunnan omille sivuille.

Purola

Sijainti Purolan kaupunginosa sijaitsee n. 1 km Kajaanin keskustasta etelään, Iisalmeen päin. Palvelut Kauppa, koulu, terveysasema, apteekki ja päiväkoti ovat lähistöllä. Tästä alueen asukastoimikunnan omille sivuille.