Sammonkaaressa yksiöitä 1.3.2024 alkaen!

Olisiko seuraava osoitteesi modernissa puukerrostalossa Kajaanin ytimessä? Sammonkaaressa on vapautumassa viihtyisiä yksiöitä 1.3.2024 alkaen.

Toimithan nopeasti, sillä Sammonkaaren asuntoja on harvoin tarjolla!

 

Sammonkaaren yksiöstä kuvia
Kuvia Sammonkaaren yksiöistä. Huomioithan, että vapautuvat kohteet voivat poiketa kuvista.

 

Sammonkaari on nykyaikainen ja monipuolinen puurakenteinen kerrostalo, joka edustaa puurakentamisen viimeisintä osaamista. Vuokra-asunnot ovat yksiöitä ja kaksioita. Asunnoissa on panostettu valoisuuteen, tehokkaaseen tilankäyttöön ja ekologiseen ajatteluun. Se on paikka, missä voi suunnitella tulevaa, opiskella tai ihan vaan oleilla ja kotoilla. Ekologia, vastuullisuus ja modernit toiminnot ovat Sammonkaaren kulmakiviä. Kohde rakentuu osaksi Kajaanin keskustan elinvoimaisuutta ja yhteisöllisyyttä. Iäkkäille senioriasukkaille kohde tarjoa esteettömyyttä hissitalossa ja hyviä keskustan palveluja.

Vapautuvien yksiöiden koko n. 27 m2. Vuokrat nyt vapautuvissa kohteissa ovat 526,50-536,25 €. Vuokraan sisältyy vesiennakko ja nettiyhteys. Kohteessa on hissi. Voit tiedustella vapautuvista kohteista tarkemmin asiakaspalvelustamme: info@kajaaninpietari.fi.

Jätä hakemuksesi täällä: kajaaninpietari.fi/hakeminen/