Avoimet työpaikat: Haemme kahta kiinteistönhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

TYÖPAIKKAKUVAUS                                              

 

Tule Kiinteistö Oy Kajaanin Pietarille huolehtimaan omistamiemme asuntokohteiden kiinteistöhoitajan tehtävistä sekä asukkaidemme arjen sujuvuudesta!

HAEMME KAHTA KIINTEISTÖNHOITAJAA VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN

Kiinteistö Oy Kajaanin Pietari hakee kahta oma-aloitteista ja monitaitoista henkilöä vakituiseen työsuhteeseen huolehtimaan nimettyjen asuntokohteiden kiinteistönhoitajan tehtävistä Kajaanin kaupungin alueella.

Tehtävissä onnistumista tukevat kiinteistöhuollon työnjohtajat ja muut ammattitaitoiset kiinteistöhuollon työntekijät.

Avoinna olevat työtehtävät ovat uusia ja vakinaisia. Tehtävistä kerromme lisää haastattelujen yhteydessä. Tehtävien aloitus 1.12.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävien täyttämisessä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Palkkaus ja muut edut ovat Kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisia.

Tehtäviin valittavilta henkilöiltä edellytämme kiinteistöhuollon tehtäviin soveltuvaa ammatillista koulutusta, aktiivista työotetta, positiivista asiakaspalveluasennetta ja paineensietokykyä muuttuvissa työtilanteissa. Käytännön kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi.

Kiinteistö Oy Kajaanin Pietari on Kajaanin kaupungin 1005 omistama tytäryhtiö. Yhtiön perustehtävä on tuottaa kohtuuhintaisia ja laadukkaita vuokra-asumisen palveluja Kajaaniin muuttajille, Kajaanissa asuville ja opiskelijoille. Yhtiöllä on tällä hetkellä 22 työntekijää ja yhtiön liikevaihto v. 2022 oli 17,1Meur ja omistamme n. 2.800 huoneistoa 97 osoitteessa; yhtiön asunnoissa asuu tällä hetkellä n. 4.700 vuokralaista.

https://www.kajaaninpietari.fi

Lisätietoja tehtävistä antavat toimitusjohtaja Ismo Kukkonen, puh. 044 7101 170, ismo.kukkonen@kajaaninpietari.fi; työnjohtajat Raine Leinonen, puh. 050 603 29 tai Jukka Heikura, puh. 050 603 26 (sähköposti: etunimi.sukunimi@kajaaninpietari.fi).

Kirjalliset hakemukset pyydämme lähettämään viimeistään 31.10.2023 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: ismo.kukkonen@kajaaninpietari.fi. Käsittelemme työhakemuksia luottamuksellisesti koko ajan ja täytämme tehtävät sopivien hakijoiden löytyessä; ole siis aktiivinen ja hae nyt!